Tomeloze bevlogenheid leidt tot mooie samenwerking

Guido de Ruiter en K2 vormen krachtig partnership

Wat is er mooier voor adviseurs dan het bundelen van kennis en kunde en het delen van ervaringen uit de praktijk? K2, adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken, en Guido de Ruiter, zelfstandig adviseur wonen, zorg en welzijn, hebben de handen ineen geslagen. Omdat we er in geloven dat we samen van nog grotere betekenis kunnen zijn voor de domeinen wonen, zorg en welzijn.

Gedeelde drive
De samenwerking is ontstaan vanuit een goede klik en de gedeelde drive om écht een positief verschil te maken voor mensen en organisaties. Beiden geloven we er in dat er zoveel mogelijk is om kwetsbare mensen een goed leven te laten leiden. Hen fijn te laten wonen en in staat te stellen om zo veel mogelijk mee te doen. Guido draagt hier aan bij door partijen te begeleiden bij het ontwikkelen van een integrale aanpak op wonen, zorg en welzijn. K2 zorgt dat zij beleid binnen het sociaal domein goed werkend krijgt in de praktijk. Beiden doen zij dat met een tomeloze bevlogenheid en passie.

Innovatieve aanpakken
We geven onze samenwerking vorm met volledig behoud van onze eigen organisaties en onafhankelijkheid. Als er meerwaarde te behalen is, werken we samen. We leren veel van elkaar, benutten elkaars ervaring en creativiteit en willen dit zo snel mogelijk volop inzetten voor de praktijk. We geloven er in dat we samen een krachtig team vormen met zeer brede kennis, ervaring én niet te vergeten innovatieve, succesvolle aanpakken voor wonen, zorg en welzijn.

Wil je weten wat wij vanuit onze samenwerking voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van ons:

Wil je meer over ons weten?
Neem een kijkje op onze websites k2.nl en guidoderuiter.nl

Deel deze bijdrage met iemand

Bijdrage door:

Zin om eens met ons te sparren?

Wat beter kán, moet ook beter. Helemaal mee eens? Dan staan wij voor u klaar.
Neem contact met ons op om nader kennis te maken.

Goed idee!