Cassandra Barkman

Wakker, intelligent en beschikbaar.

 

Ik heb een bijzondere route gelopen in het leven. Ik heb verschillende rollen gekend en dat maakt dat ik een unieke mix heb ontwikkeld en dat ik durf te zeggen: Ik ben deskundig als het gaat over zorg voor mensen met een (psychische) kwetsbaarheid. 

 

Ik geef zorg aan cliënten, houd me bezig met organisaties die zorg leveren aan kwetsbare groepen, netwerkpartners om te inspireren of te verhelderen en ik geef les.

 

Hoe zorg je er nu voor als mens, als organisatie en als samenleving dat iedereen mee kan doen? Door mijn unieke route in het leven -van titel naar diagnose; van niet meer mee doen naar herstel, van pionier tot vernieuwer- denk ik anders en kijk ik anders. Ik leg verbindingen vanuit liefde en vertrouwen. Ik kijk naar de mens tegenover mij.

 

Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden, mijn authenticiteit, mijn geloof en bron van hoop. Ik focus me onder andere op de vrije tijd want daar verbinden mensen zich. -Ik ben er voor jou- vanuit ervaringsdeskundigheid en als GGz-agoog ben ik blijvend herstel en ontwikkelingsgericht. Betrekken in plaats van uitsluiten en verwonderen in plaats van oordelen.