NIEUWSGIERIG?

Ik ben Thyrza

Over hokjes heen denken, verschillen tussen mensen overbruggen en daardoor een inclusievere samenleving creëren dat is mijn doel. Door open te luisteren naar mensen creëer ik verbinding en onderling begrip. Ik geloof erin dat iedereen echt mee moet tellen in onze samenleving en niemand vergeten mag worden.

Vanuit mijn interdisciplinaire bachelor heb ik geleerd om integraal naar problemen te kijken, waardoor ik meerdere disciplines kan samenvoegen om tot een oplossing te komen. Door mijn studie Culturele Antropologie bekijk ik situaties vanuit verschillende invalshoeken en heb ik geleerd om mij in veel verschillende mensen en situaties in te leven. Ik wou deze kennis aanvullen met de meer bestuurskundige en beleidsmatige kant van de samenleving, vandaar mijn keuze voor een master bestuurskunde. In deze master heb ik, zowel theoretisch als praktisch, meer geleerd over beleid, innovatie en verschillende manieren van besturen en adviseren. Door deze bijzondere combinatie van opleidingen en ervaringen geloof ik dat ik met een unieke blik kan kijken naar beleid, met de constante focus om te werken naar een inclusievere samenleving op alle vlakken.

Laten we linken?

Opleiding

Bachelor Liberal Arts and Sciences, hoofdrichting Culturele Antropologie (Universiteit Utrecht), Master Bestuurskunde: Beleid en Politiek (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Expertise

Kwalitatief onderzoek, Participatie, Diversiteitsvraagstukken

Recente inspanningen

Case

Storytelling onderzoek voorliggend veld

Vrij toegankelijke voorzieningen zoals de bibliotheek, het dorpshuis en vele vrijwilligersorganisaties, oftewel het voorliggend veld, spelen een belangrijke rol bij de ondersteuning van inwoners binnen...

Lees meer
Case

Dag van Zorg en Veiligheid

Op de online bijeenkomst van de Dag van Zorg en Veiligheid gaf K2 een workshop over GGZ in de wijk. Samen met de Gemeente Zeist,...

Lees meer

Leer het kernteam kennen