NIEUWSGIERIG?

Ik ben Thyrza

Over hokjes heen denken, verschillen tussen mensen overbruggen en daardoor een inclusievere samenleving creëren dat is mijn doel. Door open te luisteren naar mensen creëer ik verbinding en onderling begrip. Ik geloof erin dat iedereen echt mee moet tellen in onze samenleving en niemand vergeten mag worden.

Vanuit mijn interdisciplinaire bachelor heb ik geleerd om integraal naar problemen te kijken, waardoor ik meerdere disciplines kan samenvoegen om tot een oplossing te komen. Door mijn studie Culturele Antropologie bekijk ik situaties vanuit verschillende invalshoeken en heb ik geleerd om mij in veel verschillende mensen en situaties in te leven. Ik wou deze kennis aanvullen met de meer bestuurskundige en beleidsmatige kant van de samenleving, vandaar mijn keuze voor een master bestuurskunde. In deze master heb ik, zowel theoretisch als praktisch, meer geleerd over beleid, innovatie en verschillende manieren van besturen en adviseren. Door deze bijzondere combinatie van opleidingen en ervaringen geloof ik dat ik met een unieke blik kan kijken naar beleid, met de constante focus om te werken naar een inclusievere samenleving op alle vlakken.

Laten we linken?

Opleiding

Bachelor Liberal Arts and Sciences, hoofdrichting Culturele Antropologie (Universiteit Utrecht), Master Bestuurskunde: Beleid en Politiek (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Expertise

Kwalitatief onderzoek, Participatie, Diversiteitsvraagstukken

Recente inspanningen

Case

Langdurig in de bijstand: concrete handvatten om welzijn en participatie te verhogen voor kwetsbare mensen

Herken je de vele goedbedoelde initiatieven om kwetsbare inwoners weer mee te laten doen, maar is door al die bomen het bos moeilijk te zien?...

Lees meer
Case

Integrale wijkaanpak Roosendaal

De gemeente Roosendaal wil in verschillende wijken tot een integrale wijkaanpak komen. Hiervoor willen ze input ophalen van uitvoerend professionals, om daarna ook de inwoners...

Lees meer

Leer het kernteam kennen