Nieuwsgierig?

Ik ben Madelon

Mijn ambitie is om te zorgen voor een samenleving waarin iedereen mee kan draaien en zich op zijn/haar gemak voelt. Om dit te bereiken focus ik me op een betere samenwerking binnen het sociaal domein zodat kwetsbare inwoners eerder en beter worden geholpen.

Ik ben erg geïnteresseerd in de sociale en maatschappelijke vraagstukken rondom zorg en het bevorderen van gezond gedrag. Ik draag bij aan projecten waar het participeren in de maatschappij centraal staat. Ik vind het contact met en tussen inwoners zelf, de overheid, zorgaanbieders en ervaringsdeskundigen erg belangrijk en neem daarin graag een leidende rol. Samen gezamenlijke doelen vaststellen en deze ook behalen motiveert mij zeer. Ik kan goed luisteren en kom samen met de betrokkenen tot oplossingen én de realisatie hiervan. Ik ben nieuwsgierig en werk snel, doelgericht en zelfstandig.

Laten we linken?

Opleiding

Master Social Policy and Public Health (Universiteit Utrecht); propedeuse Farmakunde, minor Farmaceutische Patiënten Zorg (Hogeschool Utrecht); Topclass Hogeschool Utrecht, trainingen Frisse blikken in de zorg, leiderschap.

Expertise

Gezond gedrag, sociaal beleid, innovatie, leiderschap, kwalitatief onderzoek (storytelling).

Leer het kernteam kennen