Hanna Heyer

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen drijfveren. Ik vind het leuk om de gemeenschappelijke drijfveren van mensen te vinden en vanuit die intrinsieke motivatie verder te werken. Alleen door vanuit meerdere perspectieven te kijken naar een situatie krijg je het hele beeld en kun je samen verder bouwen. 

 

Mede dankzij jarenlang vrijwilligerswerk bij De Kindertelefoon weet ik hoe belangrijk het is om goed te luisteren en door te vragen. Op die manier kom je er pas achter wat de echte vraag nu eigenlijk is en kun je samen kritisch kijken naar wat je wilt bereiken. 

 

Een dik rapport afleveren wat niemand leest doe ik niet graag, liever bruikbare handvatten! Daarbij kijken we samen naar wat nu de eerste stappen zijn die er gezet zouden kunnen worden, en hoe die stapjes een verschil gaan maken. Een heleboel kleine stapjes samen maken uiteindelijk een groot verschil!

 

Expertise

Kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek, GGZ, Kind -en jeugdproblematiek, data-analyse.

 

Opleiding

Bachelor Psychologie - specialisaties: klinische neuropsychologie en psychologische methodenleer (Universiteit van Amsterdam). Master Kunstmatige Intelligentie – cognitive science (Vrije Universiteit Amsterdam).