Over

Ons verhaal

Ons werk is mensenwerk bij uitstek. De samenwerking met onze opdrachtgevers is dé kritische succesfactor. Daarom stellen we ons om te beginnen graag even voor. 

Wij zijn ervaren adviseurs met stevige wortels in de dagelijkse praktijk van zowel gemeenten als de uitvoering van zorg en veiligheid. Van creatieve brainstorms tot concrete verbetertrajecten en de uitvoering ervan. We kennen het speelveld, we houden van doorpakken en zijn pas klaar als het werkt. Onze opdrachtgevers weten dus zeker dat praktische haalbaarheid en uitvoerbaarheid altijd centraal staan.

Wat we doen

Advies en implementatie

Van strategisch tot operationeel, van beleidsadvies tot het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkwijzen: adviseren is de kern van ons werk. Onze kennis van het sociaal domein helpt ons vraagstukken snel te doorzien. Met plezier voeren we grondige evaluaties uit, die resulteren in toepasbare aanbevelingen. Adviseren: we doen het elke dag, we doen het goed, gedegen maar vooral resultaatgericht en met oog voor de praktijk.

Meer weten? Neem contact op

Leren en verbeteren

Het sociaal domein is voortdurend in beweging. Om te leren moet je stilstaan: doen we het goed? Hoe pakt ons beleid uit in de leefwereld van professionals en inwoners? Met inzet van storytelling maken we ervaringen en percepties zichtbaar, en geven er betekenis aan. We ontwerpen leertrajecten en simulaties voor professionals in het sociaal domein. We inspireren tot verandering en verbetering. We brengen beweging op gang.

Meer weten? Neem contact op

Proces- en projectbegeleiding

Wij helpen opdrachtgevers verander- en verbetertrajecten tot een goed einde te brengen. En grip te houden op proces of project. Dat kan in verschillende rollen. Elke opdracht vraagt om maatwerk en goed samenspel. Want uiteindelijk telt alleen het resultaat.

Meer weten? Neem contact op

Kernwaarden

Creatief, resultaatgericht, pragmatisch en persoonlijk betrokken

Creatief

Door inspirerende werkvormen en een vernieuwende aanpak weten we mensen snel te enthousiasmeren. Creativiteit is ons vliegwiel om zaken in beweging te krijgen én om duurzaam resultaat te halen.

Resultaatgericht

Voor ons geen papieren werkelijkheid, we willen dat er met onze inzet ook echt zaken verbeteren voor een gemeente, professionals en voor inwoners of cliënten. We zetten daarvoor graag een stap extra.

Pragmatisch

Voor complexe vraagstukken kiezen we een pragmatische aanpak en een passende oplossing. Op maat en duurzaam. Door duidelijke taal te gebruiken. En het liefst korte zinnen.

Persoonlijk betrokken

We zijn klein en doen alles zelf. We gaan een intensieve werkrelatie aan met onze opdrachtgever. We leren elkaar goed kennen en versterken elkaars kwaliteiten. Onze betrokkenheid betekent dat we nabij en bereikbaar zijn.

Divers

We zijn een divers team qua leeftijd, achtergrond, kennis en aanpak. Onze unieke mix van karakters en kwaliteiten creëert synergie en zorgt altijd voor een frisse blik.

Enthousiast

Leuk werkt beter. Zou zomaar ons motto kunnen zijn. Voor ons geen saaie werksessies of ellenlange beleidsplannen. Inspiratie en enthousiasme vormen de basis voor succesvolle samenwerking.